H0BBY & COLLECTION

My Gallery Collection

  • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 6 other followers

  • iaryylr@gmail.com

  • March 2010
    M T W T F S S
    « Feb   May »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Subscribe

  • Hit Counter

    • 55,722
  • OLD STUFFS BLOG

    OLD STUFFS BLOG
  • Custrmaps

  • Online Visitors

  • Flag Counter

  • Browsers Counter

  • Motosikal & Bahasa Dunia

    motocyclette – motosikal – motorcycle – sepeda motor – Μοτοσικλέτες – Мотоциклы – motorsiklo – motoren – motosiklet – motocicleta – мотоцикл – Motociclos – मोटरसाइकिल – motorsykkel - รถจักรยานยนต์
  • Meta

  • Categories

  • Current Country Totals

    From 28 Dec 2009 to 14 Mar 2010 United States 387 Malaysia 236 Canada 47 Argentina 22 United Kingdom 19 Italy 16 Brazil14 Indonesia 13 Mexico 13 Australia 9 Germany 8 Poland 8 Puerto Rico 8 Greece 6 Asia/Pacific 5 India 5 Uruguay 5 Thailand 4 Taiwan 4 Singapore 4 Netherlands 4 Colombia 4 Turkey 4 France 3 Lithuania 3 Romania 3 South Africa 3 Vietnam 3 Ukraine 3 Japan 3 Bulgaria 3 Iran, Islamic 2 Kuwait 2 Slovenia 2 Pakistan 2 Hong Kong 2 Portugal 2 Trinidad&Tobago 2 Brunei Darussalam 2 Venezuela 2 Albania 2 Peru 2 Hungary 2 Belgium 2 Serbia 2 Egypt 2 Slovakia 1 Sweden 1 Ireland 1 Czech Republic 1 Austria 1 Qatar 1 Nigeria 1 Cambodia 1 Grenada 1 Sri Lanka 1 Ecuador 1 Chile 1 Paraguay 1 Namibia 1 Saint Lucia 1 Guatemala 1 Tunisia 1 Korea 1 Macedonia 1 Lebanon 1 United Arab Emirates 1 Philippines 1 China 1 Montenegro

YAMAHA FINO MALAYSIA & DUNIA SKUTER

Posted by iaryylr on 02/03/2010

Yamaha Fino ? , ya tidak payah ditunggu, ramai yang kecewa we we kerana tidak dijual di  Malaysia sedangkan motosikal  unik ini pasti laris.

Demi fino , boleh beli Ego dan convert kepada fino , tetapi ego tetap ego dan fino tetap fino walau bak satu badan 2 baju.

Bagi anda yang ingin memiliki Yamaha Fino , anda masih boleh mendapatkan Yamaha Fino Asli dengan harga RM7000 ( harga mungkin boleh dirunding?).  Mengapa RM7000?,  Kerana Yamaha Fino ini diimport terus dari Thailand.

Saya mengetahui setelah melihat sendiri di GT-Max Motors (M) Sdn Bhd. Yamaha Star Shop beralamat di NO 1, JALAN UNGGUL, 25/40, TAMAN SRI MUDA, 40400 SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN .Mari kesana untuk keterangan lanjut.

Gt-Max juga bukan sekadar mengimport Yamaha Fino malah turut juga membawa Yamaha X-1R.

13 Responses to “YAMAHA FINO MALAYSIA & DUNIA SKUTER”

  1. You are a very smart person!

  2. Schedule said

    You you should edit the page subject YAMAHA FINO MALAYSIA & DUNIA SKUTER H0BBY & COLLECTION to something more generic for your subject you create. I liked the blog post all the same.

  3. mimi salmi said

    saya nak tau …harga fino ni brapa ek …n ..design mmg da ready or we can choose ourself …n payment camana .?ley installment ke ..or have 2 pay cash .. ?;)

  4. i have a brand-new yamaha fino for sale at below-cost.
    call me at 0182267394 for details

  5. timo455 said

    …..siapa yang nak Fino yang baru dan belum register,
    sila contact saya. Sikit2 diskaun ada.

  6. syron said

    arrrgggg!! kenapa fino X jual di malaysia….

    • iaryylr said

      Biasalah kat sini memang sangat lambat atau tidak masuk langsung , melainkan dibawa khas atau diorang tukar cover skuter sekarang.. hu hu hu…

  7. iya..pehal takde FINO kat Malaysia..aku kat Thailand..ni lar bestfwen aku..aku rasa HONDA ma YAMAHA kena batu api ni FINO vs SCOOPY..sma2 saing msk market Malaysia..

    • iaryylr said

      pergh! saya pun cemburu dengan kemajuan permotoran motosikal di Thailand, sangat best, banyak motor best best dari sini! hu hu hu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: